Home Nieuws Agenda Colofon Aanmelden Contact


Workshops

Workshops

SBSJazz organiseert verschillende workshops. Doel van de workshops is het ontwikkelen en uitdiepen van improvisatietechnieken, het kraken van de kaders, en het vooral goed luisteren en samen muziek maken. De meeste workshops worden afgesloten met een presentatie.Jazz Workshop 2018 Artiance

Een volgende Jazz- en Improvisatie Workshop zal plaatsvinden in Artiance op de zaterdagmiddag. De workshop staat onder leiding van Jan Doedens. Hij zal een aantal standards ter hand nemen, en ingaan op zaken als “swing”, “vorm”, “akkoordenschema”, “Trappen en Ladders ” en nog veel meer. Je moet wel enige kennis hebben van het Jazzrepertoire en enige vaardigheid op je instrument hebben. Alle instrumenten, waarbij de stem ook als instrument wordt gezien, zijn welkom.

De workshop bestaat uit negen oefendagen en een presentatie op Jazztival. Er zijn minimaal 8 deelnemers nodig waarvan 3 Rhythm Sectie. Bij aanmelding verbind je je aan de 10 workshopdagen. Als je je hebt aangemeld krijg je een email met alle details.

De workshop kost 99,-. De workshop vindt plaats op de zaterdagmiddag van 12:30u tot 14:30u(ovb) in Artiance. Backline is aanwezig.

De Workshopmiddagen zijn:
13, 20 en 27 januari,
3, 10, 17 en 24 februari,
10 en 17 maart.

De presentatie is op zondagmiddag 25 maart op Jazztival.

Je kunt je hier aanmelden, ook als je op de hoogte gehouden wilt worden over de workshops. De inschrijving sluit op 5 januari.

Rekeningnummer SBSJazz (IBAN): NL95 INGB 0009 5166 29


  
Workshops
Jazztival
Projecten
Bands
Optredens
Log in
Copyright: SBS Jazz Design: Erik van der Weijden Maintenance: Jan Doedens