Home Nieuws Agenda Colofon Aanmelden Contact

Jazztival 2014

Nieuws

Post een bericht

2 apr 23:14
nog even nagenieten van Jazztival 2014?? aanstaande donderdag 3 april Arthur Ebeling en aanstaande zondag 6 april Debora J. Carter in Filmhuis Alkmaar!!
Reageer
Jan Doedens
17 jan 22:19
Jazztival gaat door! We zijn nog op zoek naar vrijwilligers om mee tehelpen op de dag zelf en met de PR. Bij Aanmelden kan je je als vrijwilliger aanmelden.
Reageer
  [c] Ik ben beschikbaar met uitsluiting van zaterdagavond 29 mrt,veel succes ik hoor graag van jullie.
      Peter thoes - 1 feb 14:39
Jan Doedens
7 okt 11:41
We zijn druk bezig met Jazztival 2014. Dit heeft grote kans van slagen!
Reageer
  [c] Beste Peter en Jan, Wat een geweldig nieuws! Ik hoop dat het gaat lukken, want dit is wat Alkmaar nodig heeft. Er zijn zo veel ontwikkelingen in de jazz met vele nieuwe invloeden. Mochten jullie zover zijn om informatie te ontvangen van formaties, hoop ik het te horen. Ik wens jullie heel veel succes, als ik kan helpen dan ben ik jullie graag tot jullie beschikking. Met vriendelijke groet, Sabine Jonker 06-38092674
      Jonkvrouw - 18 nov 16:01
Jan Doedens
23 feb 15:30
Dit jaar geen Jazztival. Weinig geld en weinig animo. We richten ons op volgend jaar in wellicht een heel andere vorm.
Reageer
  [c] Vond je dat we te weinig nieuw talent hadden op Jazztival?? Als je werkelijk geinteresseerd bent kan je een mail sturen.
      Jan Doedens - 7 okt 11:43
  [c] Jullie kunnen ook eens nieuw talent proberen. The Frisian Mainstream Combo. Frits landesbergen gitaar toch iemand met naam, Pieter Vos de beste bassist van Nederland, Henk Buitenkamp een zeer zeer goede pianist bekend in Friesland Annemiek Zijlstra nieuw zangtalent met haar eigen eigenwijze manier van zingen.
      Annemiek Zijlstra - 13 jun 10:59
Jan Doedens
28 nov 10:27
Door alle bezuinigingen op de kunsten is het twijfelachtig of er een vijfde Jazztival komt. We zijn op zoek naar sponsors, en proberen er wat van te maken.
Reageer
Jan Doedens
1 apr 23:29
Wat een geslaagd Jazztival was het weer! Mooi weer, en dat kwam goed uit voor het buitenpodium. De Vigilantie is een grote aanwinst voor het Jazztival. Foto's kan je zien op facebook.
Reageer
Sander Beerse
21 mar 09:49
Hoi allen, bij deze meld ik mij net als Kim aan als vrijwilliger om foto's te maken. Vrijdag kan ik niet, zaterdag wel, zondag hangt af van hoe zaterdag verloopt (kater etc) Groetjes Sander
Reageer
Jan Doedens
13 mar 00:12
Zin om mee te helpen met Jazztival? We kunnen nog een aantal vrijwilligers gebruiken!
Reageer
  [c] Op verzoek van Jan Doedens registreer ik me als vrijwilliger. Ik heb afgesproken foto's te komen maken.
      Kim Dekker - 17 mar 23:22
Jan Doedens
1 mar 10:45
Heel vervelend; Ferdinand Povel kampt met een kaakblessure en mag een maand niet spelen... Maar in Jasper Blom hebben we een hel goed alternatief gevonden!
Reageer
Jan Doedens
25 feb 23:48
Er komt ook een korte Improvisatie Workshop. Drie zaterdagochtenden gaan we een presentatie op Jazztival voorbereiden! Kijk op Workshops.
Reageer
  [c] Inderdaad een hartstikke leuke workshop!!
      Marjo Deutsch - 10 mar 15:32
  [c] En wat een leuke club is er zo binnen een week weer bij elkaar! Ook al werkte m'n printer even niet mee, samen met Dirk Verhoef was het voor mij toch een zeer geslaagde eerste keer na 6 jaar! Smaakt naar meer.
      Jan Doedens - 5 mar 23:45
0 1 2 > 

Personen

Naam:Maarten Kruijswijk

Bezoek de site: http://www.16mb.nl

Instrumenten

  • Drums

  
Sessies
Jazztival
Projecten
Bands
Optredens
Log in
Copyright: SBS Jazz Design: Erik van der Weijden Maintenance: Jan Doedens